maandag 30 september 2013

Lamsstukjes en runderballetjes met broccoli en vele soorten verse en droge gemalen kruiden en specerijen

Ik had trek in lams, verse koriander, basilicum en kurkuma en dit heb ik gekookt.

Benodigheden:

3 Lamsstukjes, tien oosterse rundvleesballetjes, broccoli, verse koriander, dille, basilicum, rosemarijn, munt, knoflook én Chans droge gemalen kruiden en specerijen: kurkuma, kaneel, 5-kruiden-mix en keltisch zeezout.

Lamsstukjes vind ik het lekkerst als deze eerst wordt dichtgesnoeid door ze eerst te bakken in kokosolie, knoflook en kurkuma. Vervolgens de runderballetjes met broccoli en kruiden en specerijen roerbakken. Voor het opdienen de saus aandikken en voor 1 minuut de lamstukjes in plakjes mee wokken.

Smakelijke groet,
Tammy Wong
Koken Met Specerijen













Geen opmerkingen:

Een reactie posten