maandag 5 augustus 2013

Rijst...gluten vrij

Na een gezondheidstest via A Healthy Life ben ik weer wijzer geworden.

In rijst zitten er geen gluten in die de darmwanden beschadigen en alleen de kwaliteit van de rijstsoorten kunnen eventueel schade aanbrengen.




En dan niet omdat ik de hoogwaardige kwaliteit voedingsmiddelen en levensmiddelen verhandel. Koken Met Specerijen heeft daadwerkelijk de hoogwaardige kwaliteit rijstsoorten! Deze rijstsoorten worden:

1) alvorens ze geïmporteerd worden, zijn ze gecontroleerd op hun kwaliteit d.m.v. opvragen van monsters, kwaliteit certificaten o.b.v. de HACCP normen en wijze van gewassenbestrijding.

2) Na binnenkomst worden ze nog eens gecontroleerd en een willekeurig baal rijst wordt 1 x per jaar getest bij een laboratorium op HACCP normen en of deze ook volgens de EU wetgeving zijn.

3) Één keer per jaar wordt de leverancier gecontroleerd door de nVWA en de LRQA op kwaliteit en voedselveiligheid.

Kijk voor meer informatie op http://www.kokenmetspecerijen.nl/nl/chans-diverse-rijst-mix.html

Smakelijke groet,
Tammy Wong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten