vrijdag 11 oktober 2013

Eendenstukjes met broccoli en kruiden & specerijen



Fruit de knoflook [8x] met stukje vers stukje kentjoer
Neem drie eendenstukjes [met bot]
Een bosje verse munt
Droge gemalen kruiden & specerijen [maatstaaf: koffielepel]: 6x Chans Doksa [=eend]Massala, 2x Chans Kurkuma, 2x Chans Steranijs, 2x Keltisch zeezout, 4x sesamolie en 2 eetlepels warm water
Bak de eendenstukjes aan beide kanten
Doe vervolgens het mengsel erbij
...en dan de verse munt en kook dit geheel op zacht vuur voor ongeveer 30 minuten en zorg voldoende water anders brandt dit aan
Haal de munt eruit en doe vervolgens de broccoli erbij en laat dit geheel met eventueel extra water voor nog eens 15 minuten koken
Schep deze rustig uit en serveer deze met de heerlijke Chans Pandan rijst
De saus even aandikken
En serveer deze over het eendstukje, broccoli en rijst. Smakelijke groet, Kokenmetspecerijen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten