Fruit de knoflook [8x] met stukje vers stukje kentjoer
Neem drie eendenstukjes [met bot]
Een bosje verse munt
Droge gemalen kruiden & specerijen [maatstaaf:
koffielepel]: 6x Chans Doksa [=eend]Massala, 2x Chans Kurkuma, 2x Chans
Steranijs, 2x Keltisch zeezout, 4x sesamolie en 2 eetlepels warm water
Bak de eendenstukjes aan beide kanten
Doe vervolgens het mengsel erbij
...en dan de verse munt en kook dit geheel op zacht vuur
voor ongeveer 30 minuten en zorg voldoende water anders brandt dit aan
Haal de munt eruit en doe vervolgens de broccoli erbij en
laat dit geheel met eventueel extra water voor nog eens 15 minuten koken
Schep deze rustig uit en serveer deze met de heerlijke Chans
Pandan rijst
De saus even aandikken
En serveer deze over het eendstukje, broccoli en rijst.
Smakelijke groet, Kokenmetspecerijen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten