vrijdag 24 januari 2014

Allergenen

Welke allergenen moeten vermeld worden op een etiket? * gluten, tarwe [ook rogge, gerst, haver, spelt en kamut zijn gluten], schaaldieren, ei, vis, aardnoten [pinda], soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesam, sulfiet [zouten - zit bijv. in wijn], lupine [een geslacht uit de vlinderbloemenfamilie], weekdieren en lactose [melksuiker]. Smakelijke groet, Tammy Wong Koken Met Specerijen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten